Assesments advocatuur

Welke professionele en persoonlijke kwaliteiten heeft een nieuwe kantoorgenoot nodig om uw kantoor of maatschap verder te versterken? Of bent u zelf toe aan een nieuwe uitdaging maar weet u niet precies welke kant u op wilt?

 

Maatschappen, rollen en kantoorgenoten zijn constant in beweging. En daarmee ontstaat er ook voortdurend beweging in de match tussen professionals en posities. MCG biedt verschillende soorten assessments aan. Zodat we de optimale match voor u kunnen vinden.

 

Voor werving en selectie
Tijdens een selectieassessment weegt MCG naast cognitieve capaciteiten ook de persoonlijkheid, motivatie en competenties van een kandidaat af. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven over wat een professional in huis heeft en wat uw kantoor nodig heeft.

 

Voor individuele ontwikkeling
Met ontwikkelassessments brengen we uw kwaliteiten en doorgroeimogelijkheden in kaart. Daarmee kunt u gegronde loopbaankeuzes maken of een ontwikkeltraject in gang zetten.

 

E-assessment
Wilt u een snelle shifting maken tussen kandidaten? Dan biedt e-assessment uitkomst. Meestal wordt hiermee een beeld gevormd van de cognitieve capaciteiten en enkele persoonlijkheidseigenschappen. Kandidaten kunnen dit type assessment bij u op kantoor maken.

 

Hoe wij werken
Een goed assessment is altijd maatwerk. Vooraf bepalen we in overleg met het dagelijks bestuur en de sectievoorzitter waar het werkelijk om draait. We hebben ruim 30 jaar ervaring met het afnemen van assessments binnen de advocatuur en weten wat er speelt in uw sector. Hierdoor kunnen we zeer specifiek de optimale match tussen kantoor, sectie, specialisme en kandidaat beoordelen.

Onze geregistreerde arbeids- en organisatiepsychologen zijn geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van het NIP, met hoogwaardige en gevalideerde testinstrumenten, die zijn gecertificeerd door de COTAN.

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Aanvraag Brochure - Assesments in de advocatuur

 

Beveiligings code Beveiligings code

 

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Zoeken

Nieuws

Over ons

Contact

Home

Accountancy

Advocatuur

Gezondheidszorg

Informatie ontvangen op uw vakgebied?
Meld u hier aan om op de hoogte te blijven.