Assessments

Welke professionele en persoonlijke kwaliteiten heeft een nieuwe collega nodig om jullie kantoor,  vakgroep of maatschap verder te versterken? Er zijn kandidaten in beeld, maar hoe zorg je ervoor dat het ook een succes wordt? Om de optimale match te vinden, biedt MCG verschillende assessments aan.

Werving en selectie
Tijdens een selectie-assessment weegt MCG naast cognitieve capaciteiten ook de persoonlijkheid, motivatie en competenties van een kandidaat af. hiermee kunnen we een gedegen advies geven over wat een professional in huis heeft en wat jullie kantoor, vakgroep of maatschap nodig heeft. 

Individuele ontwikkeling
Met ontwikkelassessments brengen we de kwaliteiten en doorgroeimogelijkheden van de kandidaat in kaart. Daarmee kan hij/ zij gegronde loopbaankeuzes maken of een ontwikkeltraject in gang zetten. 

E-assessment
Een e-assessment is een verkort assessment die kandidaten op locatie kunnen maken. Deze vorm wordt voornamelijk ingezet om een beeld te vormen van de cognitieve capaciteiten en enkele persoonlijkheidseigenschappen. 

Hoe MCG werkt
Een goed assessment is altijd maatwerk. In overleg stellen we een programma op, gebaseerd op de specifieke vraag of situatie. 

Onze arbeids- en organisatiepsychologen zijn geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van het NIP. MCG werkt standaard met hoogwaardig en valide testinstrumenten en vragenlijsten, die zijn gecertificeerd door de COTAN.

Na afloop van het assessment, en na toestemming van de kandidaat, ontvang je een rapport. Hierin staan naast de uitkomsten van het assessment ook concrete aanbevelingen voor jullie dagelijkse praktijk. 

Aanvraag brochure assessments

Beveiligings code Beveiligings code

 

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2020