Cursusaanbod Advocatuur

Intervisie voor advocaten
Reflecteren op persoonlijk functioneren in kleine groepen middels intervisie volgens de MCG-methode over werkgerelateerde onderwerpen. Naast theorie wordt er intensief geoefend. In de terugkombijeenkomst worden de eerste ervaringen besproken. Met het volgen van deze training speelt u in op de nieuwe Verordening op de vakbekwaamheid.

 

Gesprekleider intervisie voor advocaten
Een praktische, intensieve training die de deelnemers in staat stelt om op gestructureerde wijze met collega’s te praten over en te reflecteren op het eigen functioneren, leidend tot verdieping van kennis, inzicht en vaardigheden en dus tot effectiever professioneel gedrag. De deelnemers wordt geleerd hoe zij kleine intervisiegroepen kunnen begeleiden.

 

Peer review voor advocaten
Peer review of collegiale toetsing betekent letterlijk: “je laten bekijken door gelijken”. Feedback geven in concrete dossiers aan de hand van een aantal thema’s. Het doel van deze training is om deskundigheid te bevorderen. Deze compacte training richt zich op het opleiden van de peer reviewer, zodat deze volgens de normen van NOvA de peer review kan uitvoeren en op correcte wijze schriftelijke en mondelinge feedback kan geven. Met het volgen van deze training wordt aangesloten op de nieuwe verordening op de vakbekwaamheid.

 

Selecteren/voeren van selectiegesprekken door advocaten
Deze training wordt gegeven aan advocaten die zich binnen hun vestiging bezig houden met de selectie en aanname van nieuwe advocaten. Doel van deze training is om de interviewtechnieken, observatie- en beoordelingsvaardigheden onder de knie te krijgen of verder aan te scherpen.

 

Download hier het complete overzicht met de specificaties voor iedere cursus.

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Zoeken

Nieuws

Over ons

Contact

Home

Accountancy

Advocatuur

Gezondheidszorg

Informatie ontvangen op uw vakgebied?
Meld u hier aan om op de hoogte te blijven.