Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Hoe gaat u om met de beschikbare hoeveelheid tijd? Ervaart u een disbalans tussen werk en privé? Of wilt u werken aan effectievere communicatie met cliënten en kantoorgenoten?

 

De coaches van MCG ondersteunen u bij het nemen van stappen in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook als u ervaart dat u stil staat.

 

Hoe wij werken
Onze ervaren en erkende coaches hebben een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog en combineren dit met ervaring binnen de advocatuur of het notariaat. Daardoor weten we haarfijn wat er in uw sector speelt en wat er van u gevraagd wordt – in elke fase van uw loopbaan.

We zijn gericht op het vergroten van uw zelfinzicht. Daarna kijken we wat heft effect van uw persoonlijkheid is op anderen of uw werk. En hoe u daar goed mee om kunt gaan.

We zijn erop gericht dat u eerst uzelf goed leert begrijpen en uw zelfinzicht vergroot. Daarna kijken we wat het gewenste en ongewenste effect van uw gedrag en handelen is. En hoe u daar goed mee om kunt gaan.

 

Instrumenten
Onze arbeids- en organisatiepsychologen zijn geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van het NIP. We werken alleen met gevalideerde instrumenten zoals de ZKM-methode en COTAN geaccrediteerd testmateriaal. Coachingtrajecten bieden we één-op-één en in teamverband aan.

Wilt u eerst meer inzicht in uw ontwikkelingsmogelijkheden? Dat kan. MCG beschikt over ruime expertise op het gebied van assessments.

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Zoeken

Nieuws

Over ons

Contact

Home

Accountancy

Advocatuur

Gezondheidszorg

Informatie ontvangen op uw vakgebied?
Meld u hier aan om op de hoogte te blijven.