Fusiebegeleiding

Jullie willen (of moeten) fuseren met een andere vakgroep. Een spannend proces! Zullen jullie elkaar echt weten te vinden? Wat gebeurt er als er tijdens het fusietraject onverwachte problemen ontstaan? En hoe houden jullie tijdens het proces goed het overzicht? Om dit ingewikkelde traject in goede banen te leiden, bieden wij fusiebegeleiding.

MCG ondersteunt bij de regie op het fusietraject, vanuit het besef dat niet elke fase van zo’n traject altijd volgens plan verloopt. We houden samen het vizier op jullie doelen, én op het proces. Want openheid, vertrouwen, betrokkenheid en wederzijdse waardering binnen de nieuwe vakgroep of bestuursvorm zijn essentieel om een fusie te doen slagen.

Hoe MCG werkt
Eerst verkennen we de ambities van de fusie en inventariseren we de voorwaarden die het beoogde commitment mogelijk maken: van financiën en contracten tot beleid en logistiek. De uitkomsten hiervan bundelen we in een convenant. Ten slotte richten we de nieuwe maatschap volgens de gemaakte afspraken in, waarbij alle losse eindjes worden afgehecht. Wil je weten wat MCG Consulting kan betekenen bij jullie fusie? Neem dan contact met ons op. 

Contact

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021          Mijn MCG