Herinrichting van de vakgroep

Merken jullie dat processen in de vakgroep minder soepel lopen dan voorheen? Zijn jullie onlangs gefuseerd en verloopt de samenwerking niet optimaal? Of heerst het gevoel dat de bestuursvorm van de vakgroep niet meer goed aansluit bij de huidige ambities?

In dit soort situaties volstaan cosmetische aanpassingen niet meer. Een blik van buiten is nodig om strategische keuzes te maken. MCG ondersteunt bestuurders, directies en teams in de zorgsector bij het ontwikkelen en implementeren van de organisatieverandering die in hun specifieke situatie nodig is.

Hoe MCG werkt
Eerst analyseren we de organisatie van jullie vakgroep. Waar ligt precies de vraag? En welke oplossing sluit hier het beste op aan? Op basis van de aanwezige capaciteit binnen de organisatie adviseren we hoe deze het beste bij de voorgestelde organisatieverandering kan worden betrokken.

We richten ons onder meer op herontwerp en verandertrajecten voor interim bestuur en  management. Dit doen we op strategisch en tactisch niveau. Daarnaast richten we ons op het creëren van een inspirerende werkomgeving voor professionals. Wil je weten hoe MCG Consulting kan bijdragen aan de herinrichting van jullie vakgroep? Neem dan contact met ons op.

Contact

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021          Mijn MCG