Intervisie bij Dirkzwager

In het kader van de wijziging op de advocatenwet is Dirkzwager gestart met de invoering van de kwaliteitstoetsen, zoals omschreven in artikel 26. Er is gekozen voor het organiseren van intervisiebijeenkomsten, onder begeleiding van een MCG-adviseur. Ter informatie heeft u eerder de brochure ‘Intervisie bij Dirkzwager’ ontvangen.  

Wat is intervisie?
Bij intervisie staat een advocaat samen met zijn collega’s stil bij het eigen functioneren, de praktijkvoering of praktijkuitoefening. De kracht van de methode schuilt erin dat collega’s in dit verband goed kunnen meedenken over uitdagingen, kansen tot ontwikkeling, of dilemma’s waar de advocaat mee te maken heeft. Het vertrouwelijke gesprek met collega’s wordt geleid door een deskundig beleider van MCG. Meer informatie over intervisie en de kwaliteitstoetsen is te vinden op de website van de NOvA.

Voorbereiding

De voorbereiding van de intervisie bestaat uit het opstellen van een persoonlijke casus. Bij de bijeenkomst vragen we de aanwezigen hun casus aan de collega’s te vertellen.

 Klik hier om het voorbereidingsformulier te downloaden.

“Het beste middel om jezelf te leren kennen, is proberen een ander te begrijpen.”

André Gide
 

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021