APK alleen voor je auto?

NIEUWSBRIEF APRIL 2021

 
logo-mcg-op-diepe-zee-blauw-4-web

Een gezond teamklimaat is essentieel voor het leveren van hoge kwaliteit zorg. De Team Climate Inventory (TCI) is een vragenlijst die het teamklimaat in kaart brengt. Ouwens en collega's onderzochten de psychometrische kwaliteit van de TCI in de context van ziekenhuizen.

Klik hier om meer te lezen
 

Ook een vakgroep of maatschap heeft teamonderhoud nodig; Werken we goed samen? Willen we ongeveer hetzelfde bereiken? Passen onze ambities goed bij elkaar? Teams vragen vaak pas onze hulp als het te laat is en er al schade is ontstaan.  

We beginnen met een korte check-up. Welke aspecten zijn sterk en aansprekend, welke aspecten kunnen worden aangescherpt. We gebruiken hiervoor gevalideerde teamanalyse-instrumenten, zoals de Team Climate Inventory en het DISC-model.

We bespreken gezamenlijk de uitkomsten, adviseren over verbeteracties en ondersteunen bij de implementatie. Is jullie vakgroep, team of maatschap toe aan de 'APK' en ben je benieuwd hoe MCG Consulting daarbij kan ondersteunen? Neem dan vooral contact met ons op.

Neem contact op
 
 
 
 
logo-mcg-basis-1-web

Welke professionele en persoonlijke kwaliteiten heeft een nieuwe collega nodig om jullie kantoor, vakgroep of maatschap verder te versterken?
Er zijn kandidaten in beeld, maar hoe zorg je ervoor dat het ook een succes wordt? Lees meer over assesments op onze website of vraag direct de brochure aan. 

"Mooie combinatie van vragenlijsten, interview en rollenspel met voldoende ruimte voor reflectie en inzicht in functie en omgeving. Een waardevolle dag!"

- Kandidaat selectie-assesment- 

Aanvraag brochure assessments