patroonscursus april 2021

 
 

NIEUWSBRIEF MAART 2021

 
watermerk-mcg-op-wit-transparant-4-web
 
 

Wil je als patroon aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de patroonscursus op 21 april!

Wat doe je als je de stress ziet toenemen bij je stagiair? Hoe geef je constructieve feedback? Tijdens de patroonscursus krijg je praktische handvatten om de juiste begeleiding te bieden aan de jonge generatie stagiairs. Wat zou jij graag willen leren?

Schrijf je in voor 21 april a.s.

Rob van Otterlo komt het MCG-team versterken

 

Rob van Otterlo komt het MCG-team versterken als senior Consultant. Rob ’s expertise en aandachtsgebieden bevinden zich op de domeinen Notariaat, Advocatuur, Human Resource Management en Hoger Onderwijs. Hij heeft functies bekleed als Hoofd Opleiding, Opleidingsmanager, Lector en Hoogleraar. Nu stelt hij zijn ruime ervaring en brede interesse geheel ten dienste van MCG en haar relaties. Lees hier verder.

rob-van-otterlo-mcg
 

 

Soms is het moeilijk om open discussies te voeren binnen het kantoor. Niet iedereen durft zijn of haar werkelijke mening te geven. Daarbij kan het gaan om vakinhoudelijke onderwerpen, maar ook om collegiale bejegening.

Open en eerlijk discussiëren en zo nodig confronteren is van groot belang om productief groepsoverleg te kunnen voeren. MCG Consulting gebruikt de zogenaamde Team Climate Inventory (TCI) om het teamklimaat te meten.

Zijn jullie op zoek naar een concreet en praktisch beleid gericht op versterking van het teamklimaat?  Neem dan contact met ons op.

Neem contact op