Advocatuur

De huidige markt voor juridische dienstverlening wordt gekenmerkt door kritische cliënten, regelmatig pitchen om kansen te creëren en sterke concurrentie. Dit vraagt om een slagvaardige maatschap en een bedrijfsmatige aansturing van advocatenkantoren. Hierdoor verschuiven ook de rollen en kwaliteiten van professionals. De advocaat of notaris van nu is niet alleen juridisch expert of conflictoplosser, maar ook sparringpartner en bemiddelaar.

 

Deze veranderingen gaan niet zonder slag of stoot. MCG helpt u zowel de harde (resultaat) als zachte (gedrag en organisatiecontext) kant van deze veranderingen in samenhang te ontwikkelen.

 

Als specialist in mens- en organisatieontwikkeling ondersteunt MCG bij het inrichten van uw kantoor. Zo blijft u optimaal aansluiten bij de huidige markt en behoeften van uw cliënten. Maar ook helpen we professionals bij hun ontwikkeling naar betrokken expert, ondernemer, waardevolle kantoorgenoot en partner. Zodat u met de juiste mensen en efficiënte aansturing het beste resultaat kunt behalen.

Ons team bestaat uit adviseurs waarvan sommige zelf afkomstig zijn uit de advocatuur, notariaat of bedrijfsjuristerij. Daarnaast zijn we arbeids- en organisatiepsycholoog en/of bedrijfskundige. Kortom: we weten waar we het over hebben en kennen uw sector goed.

 

gezondheidszorg-cursusaanbod
advocatuur-visie-en-kantoorontwikkeling
advocatuur-de-maatschap-als-bestuursvorm
advocatuur-maatschaps-apk
advocatuur-begeleiding-bij-intervisie-en-peer-review
advocatuur-assesments
advocatuur-persoonlijke-ontwikkeling-en-coaching
advocatuur-mediation

Informatie ontvangen op uw vakgebied?
Meld u hier aan om op de hoogte te blijven.