Annemarie Vast

Consultant

Hoe mensen elkaar kunnen vinden, kunnen samenwerken, ondanks hun verschillen, dat vindt Annemarie interessant. Volgens haar heeft diversiteit pas meerwaarde, wanneer er verschil mag zijn tussen mensen. Als jongerentrainer binnen het onderwijs heeft zij een aantal jaren ervaring opgedaan met het bespreekbaar maken van (vaak moeilijke) thema’s zoals pesten, discriminatie en vooroordelen. Altijd met het doel om anderen aan het denken te zetten over hun eigen rol.

Die ervaring komt goed van pas als adviseur bij MCG. Ook daar worden professionals aan het denken gezet. Of dit nu in de context van een training, intervisie of assessment is. Zij kijkt graag samen wat er nodig is om een werkomgeving te realiseren waarin ieders kwaliteiten volop worden benut en goede samenwerking mogelijk is. Annemarie is empathisch en slaagt er vaak in om vlot complexe situaties te doorgronden, om vervolgens te denken in (creatieve) oplossingen.

Een werkplek vinden die aansluit bij je interesses, voldoende uitdaging biedt, maar waar je ook voldoening uithaalt is een hele opgave. Zelf is zij helemaal op haar plek bij MCG en zij zet zich graag in om andere professionals vooruit te helpen in hun eigen loopbaan.

Contact
 eiramenna.[antispam].@meijercg.nl
 030-2369485
 LinkedIn

 
Annemarie-Vast-mcg

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2023