Secretaresse (16 uur)
Ter versterking van ons secretariaat zijn wij op zoek naar een Secretaresse voor 16 uur per week (woensdag en donderdag). 

Wat ga je doen?

Als secretaresse bij MCG heb je een divers takenpakket. Je voert verschillende secretariële werkzaamheden uit, zoals complex agenda- en documentbeheer, het bewaken van acties en het redigeren van uitgaande communicatie. Je bent zowel telefonisch als op onze locatie het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Daarnaast begeleid je kandidaten die gedurende een dag een assessment bij ons doorlopen.  Je vervult deze rol 2 dagen per week, in samenwerking met onze huidige secretaresse Annette, die de overige 3 dagen per week aanwezig is.

 
Wat neem je mee?
  • Je hebt ervaring in een secretariële functie;
  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op mbo-plus of hbo-niveau;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en communiceert zowel schriftelijk als mondeling goed;
  • Je bent flexibel, op piekmomenten ben je in je element;
  • Je bent organistiesensitief en denkt in oplossingen;
  • Je werkt accuraat en kunt snel schakelen;
  • Je bent beschikbaar voor 16 uur per week (woensdag en donderdag).
 
Wat bieden wij?

MCG Consulting is een organisatieadviesbureau voor professionals. We werken vooral binnen de gezondheidszorg, advocatuur en accountancy. Onze consultants zijn psychologen, medisch specialisten en bedrijfskundigen. We begeleiden teams, maatschappen en besturen. Ook voeren we assessments en complexe mediations uit. Daarnaast verzorgen we trainingen en intervisie bij onze relaties. 

Bij MCG werk je in een enthousiast en collegiaal team aan de Maliebaan in Utrecht. Iedereen steekt zijn handen uit de mouwen. De communicatie tussen collega’s verloopt in korte lijnen en ons bureau is continu in ontwikkeling. Zoek je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

MCG hanteert goede arbeidsvoorwaarden, zoals 50% betaling van de pensioenpremie, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en reiskostenvergoeding. De salarisindicatie is op basis van een fulltime dienstverband € 2.350 - € 3.000, afhankelijk van de ervaring van de kandidaat.

 


Belangstelling?
Bij interesse en/of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stéphanie, Manager Bedrijfsvoering, via onderstaande gegevens. Solliciteren kan via onderstaand e-mailadres, graag met motivatiebrief. De startdatum is in overleg. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Stéphanie Schumacher
 einahpets.[antispam].@meijercg.nl
 030-2369485
LinkedIn

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021