Visie- en kantoorontwikkeling

Als professional weet je vaak precies wat je doet en waarom. Maar geldt dat ook voor kantoor?

Visie geeft richting aan de ontwikkeling van kantoor. Hoe richt je het kantoor zodanig in dat de visie succesvol wordt omgezet in praktisch handelen? MCG helpt daarbij.

Hoe MCG werkt
We starten met een interne analyse van de bedrijfsresultaten en ambities van het kantoor. Daarnaast interviewen we kantoorgenoten hoe zij de dagelijkse praktijk ervaren. Thema’s die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld kernwaarden, ondernemerschap, teamontwikkeling als maatschap en persoonlijke ontwikkeling van kantoorgenoten.

De uitkomsten bespreken we met de maatschap. Wat is het verschil tussen het hier en nu en het langetermijnperspectief? We staan gezamenlijk stil bij wat de kantoorontwikkeling vraagt van partners, kantoorgenoten en ondersteunende staf. En we bespreken de weerstand en onzekerheid van betrokkenen, zoals dat vaak voorkomt bij veranderingen.

Onze adviseurs geven gedegen advies en richting aan de vervolgstappen. We ondersteunen met raad en daad bij het realiseren van de gewenste ontwikkelingen en volgen de voortgang op de voet. Als tijdelijk extra ontwikkelcapaciteit gewenst is, bieden we interim ondersteuning op locatie.

Wil je weten hoe we jullie kunnen bijstaan in de visie- en kantoorontwikkeling? Neem gerust contact met ons op. 

Contact

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021          Mijn MCG