Coaching

Binnen de sector zijn de verwachtingen hoog. Niet alleen is het van belang om vakinhoudelijk up-to-date te zijn; effectieve communicatievaardigheden of ondernemersschap zijn ook part of the deal. Het is dus ook niet vreemd dat er soms zaken zijn waar je coaching bij kunt gebruiken.

Twijfel je over een carrièreswitch of ervaar je een disbalans tussen werk en privé? Wil je werken aan effectievere communicatie met cliënten of collega's, of wil je graag eens sparren met iemand die graag meedenkt? 

De vragen zijn voor iedere professional anders, en in elke fase van je loopbaan kunnen andere problemen spelen. We bieden begeleiding op maat, wat de vraag ook is. MCG-coaches ondersteunen je bij het zetten van stappen in de persoonlijke en/ of beroepsmatige ontwikkeling, ook bij een gevoel van stilstand. 

Hoe MCG werkt
We bieden onze coachingstrajecten zowel één-op-één als in teamverband aan. Onze arbeids- en organisatiepsychologen zijn geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van het NIP. We werken uitsluitend met gevalideerde instrumenten, zoals de ZKM-methode en COTAN-geaccrediteerd testmateriaal. 

Goede coaching vraagt altijd om maatwerk. In overleg stellen wij graag een programma op, gebaseerd op de specifieke vraag of situatie. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie.

Dit soort gesprekken worden in mijn dagelijkse praktijk niet met mij gevoerd en ik merk dat het toch helpt om meer te focussen op wat ik precies wil en vind.

Anesthesioloog
Kies nooit 'zomaar' jouw coach: risico & tips

Kies nooit 'zomaar' een coach: risico's en tips

Hoe minuscuul of levensontwrichtend je (werkgerelateerde) probleem ook is, er zijn coaches in overvloed die jou met hun expertise in de goede richting kunnen helpen - althans, dat wordt je beloofd. Maar een toenemend aanbod leidt helaas ook tot verschillen in kwaliteit. En daar kunnen serieuze risico's aan vastkleven. Waar moet je op letten bij het kiezen van jouw coach?

 Lees hier verder

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2024