Diensten van MCG
MCG biedt verschillende diensten aan, voornamelijk in de gezondheidszorg, advocatuur en accountancy. Klik op een van de onderstaande diensten voor meer informatie of om contact op te nemen.

MCG Consulting advocatuur

Intervisiebegeleiding

Advocaten zijn verplicht om jaarlijks een kwaliteitstoets toe te passen door middel van gestructureerde feedback. Intervisie is hiervoor zeer geschikt.

mcg-ifms-diensten

IFMS

IFMS is een verplicht onderdeel van de herregistratie voor medisch specialisten. MCG biedt volledige ontzorging bij groeps-IFMS en bilaterale IFMS.

MCG Consulting assessment trainingen

Assessments

Er zijn kandidaten in beeld, maar hoe zorg je ervoor dat het ook een succes wordt? Om de optimale match te vinden, biedt MCG verschillende assessments aan.

MCG Consulting - Mediation

Mediation

Als mediator vervullen wij een ofafhankelijke rol, waarbij we inzicht geven in de groepsdynamiek en heersende cultuur- en/ of gedragspatronen.

Fusiebegeleiding

Fusiebegeleiding

Van de eerste vroege verkenningen tot het proosten op de nieuwe samenwerking: een fusie kent vele fasen. Wij geven jullie regie op het fusieproces.

MCG Consulting APK

Team-APK

Een team heeft onderhoud nodig, maar wacht hier vaak te lang mee tot er schade is ontstaan. Is het  al tijd voor jullie 'APK'? 

Kies nooit 'zomaar' jouw coach: risico & tips

Coaching

Twijfel je over een carrièreswitch of ervaar je een disbalans tussen werk en privé? Wij bieden onze coachingstrajecten zowel één-op-één als in teamverband aan.

MCG Consulting Samenwerking

Gedragsstijlen en teamdynamiek

Met behulp van DISC maken wij jullie gedragsstijlen en teamdynamiek inzichtelijk. Leer elkaar beter begrijpen om zo optimaal te communiceren en samen te werken.

MCG Consulting businessplan

Teamklimaat: olifant in de kamer?

Met behulp van de Team Climate Inventory meten we jullie teamklimaat én formuleren we praktisch beleid voor de toekomst.

mcg-bevlogenheid

Bevlogenheid

Geeft je werk je energie en voldoening? Of ben je leeg na iedere werkdag? We formuleren beleid gericht op een prettige en duurzame werkomgeving voor iedere collega.

 
logo-mcg-op-oud-blauw-2-web

Benieuwd wat MCG voor je kan betekenen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een aanpak op maat. Bekijk ook eens het trainingsaanbod.

Contact

 
 
mfn-register-logo
nip-psycholoog-logo
 
nova-nederlandse-orde-van-advocaten-1
CRKBO-instelling-logo
 
vmg-vereniging-mediators-in-de-gezondheidszorg
Cedeo-logo

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021