Adres
Maliebaan 64
3581 CT Utrecht

 

T: 030 – 236 94 85
E: ofni.[antispam].@meijercg.nl

 

Bekijk uw route via Google Maps. Of bekijk het pand via Google Street View.
Ons kantoor bevindt zich op de eerste etage.

 

Met het openbaar vervoer: vanaf Utrecht CS
Vanaf Utrecht CS neemt u buslijn 8 (stadbussen) richting Diakonessenhuis. Uitstappen bij halte Maliebaan. U loopt in enkele minuten naar het kantoor van Meijer Consulting Group, Maliebaan 64.

 

Met de auto: Amersfoort – Utrecht via A28
Vanuit richting Amersfoort volgt u de A28 richting Utrecht. Aan het einde van de snelweg volgt u richting Wittevrouwen. U gaat rechtsaf (Waterlinieweg) tot aan de rotonde Berekuil. Hier neemt u de vierde afslag, waarna u invoegt op de linker rijstrook (richting Buiten Wittevrouwen). U houdt rechts aan en na de spoorwegovergang neemt u de rotonde ¾, waarna u de ventweg volgt. U bent nu op de Maliebaan en vindt Meijer Consulting Group aan de rechterzijde van de weg, op nummer 64.

 

Met de auto: vanuit overige richtingen
U rijdt richting Utrecht en houdt vervolgens steeds de Ring van Utrecht aan, richting Amersfoort. Op de A27 (Ring Utrecht Oost) volgt u bij knooppunt Rijnsweerd richting Utrecht (Centrum) en neemt afrit Rijnsweerd. Aan het einde van de A28 richting Wittevrouwen. U gaat rechtsaf (Waterlinieweg) tot aan de rotonde Berekuil. Hier neemt u de vierde afslag, waarna u invoegt op de linker rijstrook (richting Buiten Wittevrouwen). U houdt rechts aan en na de spoorwegovergang neemt u de rotonde ¾, waarna u de ventweg volgt. U bent nu op de Maliebaan en vindt Meijer Consulting Group aan de rechterzijde van de weg, op nummer 64.

 

Op de Maliebaan is het betaald parkeren.

Informatie ontvangen op uw vakgebied?
Meld u hier aan om op de hoogte te blijven.