MCG Consulting
Maliebaan 64, 3581 CT Utrecht
 030 – 236 94 85
 ofni.[antispam].@meijercg.nl

Bekijk de route via Google Maps of bekijk onze locatie via Google Street View.

Ons kantoor bevindt zich op de eerste etage. Let op: aan de Maliebaan is het betaald parkeren.

Onze nieuwsbrief ontvangen? 
Meld je hier aan om op de hoogte te blijven.


Routebeschrijving 
Met het openbaar vervoer: vanaf Utrecht CS
Vanaf Utrecht CS neem je buslijn 8 (stadbussen) richting Diakonessenhuis, waarna je uitstapt bij halte Maliebaan. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar het MCG-kantoor.

Met de auto: Amersfoort – Utrecht via A28
Vanuit richting Amersfoort volg je de A28 richting Utrecht. Aan het einde van de snelweg volg je de richting Wittevrouwen. Je gaat rechtsaf (Waterlinieweg) tot aan de rotonde Berekuil. Hier neem je de vierde afslag, waarna je invoegt op de linkerrijstrook (richting Buiten Wittevrouwen). Je houdt rechts aan en na de spoorwegovergang neem je de rotonde ¾, waarna je de ventweg volgt. Je bent nu op de Maliebaan en vindt MCG aan de rechterzijde van de weg.

Met de auto: vanuit overige richtingen
Je rijdt richting Utrecht en houdt vervolgens steeds de Ring van Utrecht aan, richting Amersfoort. Op de A27 (Ring Utrecht Oost) volg je bij knooppunt Rijnsweerd richting Utrecht (Centrum) en neem je afrit Rijnsweerd. Aan het einde van de A28 richting Wittevrouwen. Je gaat rechtsaf (Waterlinieweg) tot aan de rotonde Berekuil. Hier neem je de vierde afslag, waarna je invoegt op de linkerrijstrook (richting Buiten Wittevrouwen). Je houdt rechts aan en na de spoorwegovergang neem je de rotonde ¾, waarna je de ventweg volgt. Je bent nu op de Maliebaan en vindt MCG aan de rechterzijde van de weg.

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2020