Fusiebegeleiding

Jullie willen (of moeten) fuseren. Een spannend proces! Van de eerste vroege verkenningen tot het proosten op de nieuwe samenwerking: een fusie kent vele fasen. Dat niet elke fase soepel verloopt, begrijpen wij.

Zullen jullie elkaar echt weten te vinden? Wat gebeurt er als tijdens het fusietraject onverwachte problemen ontstaan? En hoe houden jullie tijdens het proces goed het overzicht? MCG ondersteunt bij de regie op het fusietraject, vanuit het besef dat niet elke fase van zo’n traject altijd volgens plan verloopt. We houden samen het vizier op jullie doelen, én op het proces. Want openheid, vertrouwen, betrokkenheid en wederzijdse waardering zijn essentieel om een fusie te doen slagen.

Hoe MCG werkt
Eerst verkennen we de ambities van de fusie en inventariseren we de voorwaarden die het beoogde commitment mogelijk maken: financiën en contracten tot beleid en logistiek. Wat zijn de kansen? Welke kernwaarden en cultuuraspecten leven er?

De uitkomsten hiervan bundelen we in een convenant. Ten slotte richten we de nieuwe maatschap volgens de gemaakte afspraken in, waarbij alle losse eindjes worden afgehecht.

Wil je weten wat MCG Consulting kan betekenen bij jullie fusie? Neem dan contact met ons op.

Heel waardevol dat de adviseur ervaring had in een soortgelijk fusietraject in hetzelfde specialisme.

Anesthesiololoog
Fusiebegeleiding
 

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2024