Intervisie bij STAB gerechtelijke omgevingsdeskundigen: hoe bereid je je voor?

Binnenkort heb je een intervisiebijeenkomst onder begeleiding van een MCG-adviseur. Op deze pagina vind je meer informatie over de opzet. Als je even rondkijkt op de website, vind je ook meer informatie over ons bureau en onze adviseurs. Kijk ook eens op onze nieuwspagina.

Wat is intervisie?

Intervisie is een leermethode waarbij een groep professionals met een overeenkomstig beroep werkproblemen bespreekt en elkaar helpt het functioneren te verbeteren. Afhankelijk van de gekozen werkvorm ligt het accent op reflectie, het analyseren van problemen, het vinden van oplossingen of het geven van adviezen.

Uit onderzoek blijkt dat intervisie leidt tot belangrijke en vernieuwende inzichten in het eigen professionele handelen en in motieven. Of het verstandig is om naar aanleiding van deze inzichten iets te veranderen, beslis je uiteraard zelf.

Door binnen een groep van collega’s dergelijke vraagstukken bespreekbaar te maken, zien we in de praktijk dat niet alleen persoonlijke ontwikkeling, maar ook ontwikkeling van een team van collega’s plaatsvindt.

Brochure

We hebben de opzet van de intervisie beschreven in een brochure. Deze kun je hieronder downloaden. De brochure helpt je ook om je gericht voor te bereiden op je intervisie, onder andere door enkele voorbereidingsvragen. Door je even voor te bereiden haal je er meer uit en kunnen we efficiënter werken.

Vragen?

Is iets niet duidelijk? Of ben je gewoon benieuwd? Neem dan contact met ons op via 030- 23 69 485 of stuur een mail naar ofni.[antispam].@meijercg.nl.

Wij zien uit naar een inspirerende bijeenkomst!

 Team MCG Consulting

Klik hier om de informatiebrochure te downloaden.

 

"Het beste middel om jezelf te leren kennen, is proberen een ander te begrijpen."

André Gide
logo-stab

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021           Mijn MCG