MCG-Scorion

MCG Consulting maakt je IFMS-traject leerzaam en inzichtelijk voor jou als medisch specialist. Wij begeleiden het IFMS-gesprek én bieden daarbij een handig online portfolio aan: MCG-Scorion. 

Als medisch specialist moet je bij de herregistratie kunnen aantonen dat je hebt deelgenomen aan IFMS en dat je het Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) jaarlijks hebt bijgewerkt. Met MCG-Scorion heb je een eenvoudig online portfolio, waarin je de zelfevaluatie invult, het POP bijhoudt en de 360-graden-feedbackrapportage kunt inzien. 

Het online IFMS-portfolio biedt daarnaast ruimte om andere documenten op te slaan die van belang zijn voor de herregistratie. Op die manier is voor de herregistratie makkelijk aan te tonen dat er een zorgvuldig evaluatiesysteem is ingericht. 

Gebruiksvriendelijk en AVG-proof
MCG-Scorion werkt zeer eenvoudig en is gebruiksvriendelijk. Vanaf je PC, mobiele telefoon of tablet zijn alle vorderingen jaarlijks bij te houden, zoals bedoeld in het besluit herregistratie. Jaarlijks ontvang je een herinnering wanneer het POP bijgewerkt moet worden. Uiteraard voldoet MCG-Scorion aan de AVG-wetgeving en alle eisen van RGS en IGJ.

MCG Consulting en Parantion: totale ontzorging
Parantion is de bedenker en ontwikkelaar van het Scorion-platform voor talentontwikkeling. Door de samenwerking met Parantion kunnen wij de hele IFMS-cyclus van begin tot eind faciliteren. MCG neemt de administratie rondom het IFMS-traject, zoals het uitzetten en verzamelen van 360-graden-feedbackvragenlijsten, uit handen. De medisch specialist hoeft alleen respondenten aan te leveren, de rest doet MCG. De feedbackrapportages zijn te allen tijde digitaal in te zien in MCG-Scorion. 

Handig dat je een digitale tool hebt waarin je alles kunt vastleggen en die je met enige regelmaat helpt herinneren.

Klinisch chemicus
 
 

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2024