Mediation

Is er binnen het kantoor, team of de vakgroep een probleem waar jullie niet samen uitkomen? Zijn er spanningen na een fusie of loop je zelf vast in een conflict met een cliënt of collega? Is er al van alles geprobeerd, maar zonder bevredigend resultaat? 

In dergelijke situaties biedt MCG bemiddeling, waarbij we op zoek gaan naar een oplossing die voor alle betrokkenen aanvaardbaar is. Als mediator vervullen wij een ofafhankelijke rol, waarbij we inzicht geven in de groepsdynamiek en heersende cultuur- en/ of gedragspatronen.

Hoe MCG werkt
Wij kennen jullie sector, en hebben daarom aan een half woord genoeg. Onze geaccrediteerde registermediators werken volgens het reglement en de gedragsregels van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Dat betekent dat de mediator de partijen duidelijkheid verschaft over het mediationproces, inclusief zijn/ haar eigen rol en aanpak, en wat partijen mogen verwachten. Integriteit en onafhankelijkheid zijn hierbij belangrijke kernwaarden voor een mediator. Ben je benieuwd hoe MCG Consulting jullie weer vooruit kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Dankzij MCG is het werkplezier binnen de vakgroep enorm verbeterd. Dat geeft energie en vertrouwen.

Radioloog
MCG Consulting - Mediation
 

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2024