olvg-logo

Werken jullie nog handig samen? Versterken jullie elkaar en wat kan hierin nog beter? Het team waarin je als professional werkt heeft grote invloed op het welbevinden binnen het beroep. Vaak wordt met onderhoud van het teamfunctioneren gewacht tot het eigenlijk al te laat is. Voorkom collegiale spanningen of suboptimale/inefficiënte werkwijzen! 

 
Ben ik (nog) een bevlogen medewerker?

Je hebt een prachtig beroep, waar je trots op kunt zijn. Maar ervaar je dat ook zo? Ga je fluitend naar je werk en kom je ook weer fluitend thuis?

Lees verder

 
Samenwerking en teamdynamiek

Inzicht in de eigen persoonlijke stijl en begrip voor elkaars stijlverschillen blijkt een belangrijke pijler onder het werken aan het onderlinge vertrouwen.

Lees verder

 
Team-APK

Als team hebben jullie teamonderhoud nodig: werken jullie nog goed samen? Willen jullie hetzelfde bereiken en passen de ambities (nog) goed bij elkaar? Tijd voor jullie 'APK'. 

Lees verder

 
Teambijdragen: wie doet eigenlijk wat?

Iedere collega draagt op een eigen manier bij aan het teamfunctioneren. We onderscheiden acht typen bijdragen aan het groepsfunctioneren. 

Lees verder

 
Teamklimaat: olifant in de kamer?

Open een eerlijk discussiëren en zo nodig confronteren is van groot belang om productief groepsoverleg te kunnen voeren. 

Lees verder

 
 

Heb je vragen over teamonderhoud? Neem dan contact met Kyra van Bussel, Projectcoördinator bij MCG, op via 030-2369485 of stuur een e-mail naar aryk.[antispam].@meijercg.nl

 

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2023