Praktijktraining gesprekstechnieken

Gesprekken waarin je weerstand verwacht, zijn lastigste gesprekken. In samenwerkingen met FactorVeermans bieden wij je de kans om deze gesprekken voorafgaand online te oefenen met een trainingsacteur. Jij bepaalt welk moeilijk gesprek je wilt oefenen en krijgt tips & ticks voor het voeren van het gesprek. 

MCG Consulting werkt al jaren in de professionele dienstverlening. Wij zien dat advocaten en zorgprofesionals in de prakrijk vaak veel lastige gesprekken moeten voeren. Vanuit de praktijk hebben we ervaren dat het fijn kan zijn om een moeilijk gesprek voorafgaand te oefenen, om zo de gesprekstechniek te verbeteren. MCG heeft samen met FactorVeermans de handen ineen geslagen om specifiek in jouw sector moeilijke gespreken te oefenen.  Herken jij je in een van de onderstaande video's?
Hoe werkt het?
Jij wilt graag sparren met een professionele trainingsacteur die jouw sector kent. Via ons startformulier geef je aan waar het moeilijke gesprek over zal gaan en waarmee je wilt oefenen. In het formulier vermeld je in welke periode je zou willen sparren. Wij kiezen een trainingsacteur die past bij jouw vraag en plannen het gesprek in. Je ontvangt van ons een bevestiging met daarin een digitale uitnodiging. Tijdens het gesprek met de trainingsacteur krijg je advies en werk je aan je gesprekstechniek. De training duurt ca. 1 uur en kost € 195,00.

 

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2023