Cyrilla Dimitroff

Senior Consultant

Als registerpsycholoog NIP, Arbeid en Gezondheid en Arbeid en Organisatie vervult Cyrilla binnen MCG Consulting de rollen van coach, sparringpartner en intervisiebegeleider. Daarnaast voert zij regelmatig assessments uit voor complexe professionele functies.

Het functioneren en ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Dat is de rode draad in alles wat Cyrilla doet. Met meer dan 20 jaar ervaring is Cyrilla een veelzijdige professional. Door haar kennis van klinische en organisatiepsychologie, weet zij net een laag dieper te gaan in haar adviezen, coaching, begeleiding en assessments. Zij vindt een scherpe analyse met een goed advies een belangrijke basis. Maar voor Cyrilla wordt het pas echt interessant als zij mensen en organisaties tot nieuwe inzichten kan laten komen. En als zij hen kan leren om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Vertrouwen en veiligheid vormen voor Cyrilla de basis van haar werk. Je vrij durven uitspreken. Maar ook een veilige spiegel voorhouden. Want als Cyrilla ergens iets van vindt, dan zegt zij het ook.

 Haar motto: ”put people first”.


LinkedIn

 
mcg-cyrilla-dimitrof 2

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024