Frans Meijer

Partner

Frans heeft een duidelijke visie: deskundigheid binnen je vakgebied uitbouwen, weten wanneer je de regie moet pakken en je doel voor ogen houden. Daarom richtte hij in 1997 MCG Consulting op. Frans is ervan overtuigd dat er alleen met een deskundige en ervaren groep professionals effectieve oplossingen kunnen worden geboden voor vraagstukken op bestuurlijk, strategisch en organisatorisch niveau.

Met een juridische en organisatiepsychologische achtergrond, gecombineerd met een jarenlange advieservaring, weet Frans goed wat er speelt in de rechterlijke macht, advocatuur en gezondheidszorg. En dus wanneer een scherpe blik, een nieuwe strategische focus of aandacht voor het individueel functioneren gewenst is.

Frans is als partner van MCG een betrokken strategisch consultant. Hij wordt vaak gevraagd als sparringpartner voor bestuurders. Zo adviseert hij bij fusies of partnergerelateerde vraagstukken bij maatschappen. Daarnaast is Frans medegrondlegger van de evaluatiemethode Groeps-IFMS waarmee hij medisch specialisten, vakgroepen en staven ondersteunt en begeleidt bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens is Frans registermediator. Samen met zowel juridisch als medisch specialisten formuleert en implementeert hij verbeterplannen en begeleidt hij bij spanningen tussen staf, bestuurders of het (dis)functioneren van vakgroepen.

Contact
 snarf.[antispam].@meijercg.nl
 030-2369485
 LinkedIn

 
mcg-frans-meijer

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024