Fréderique Iedema

Consultant

Fréderique heeft een brede interesse en nieuwsgierigheid. Gedurende en na haar studie Klinische Neuropsychologie was zij als (neuro)psycholoog enkele jaren werkzaam binnen ziekenhuizen, GGZ-instellingen en revalidatiecentra. Daar richtte zij zich op hersenletsel, neurodegeneratieve ziekten, chronische pijn en aanhoudende lichamelijke klachten. Ze werkte met (neuro)psychologische assessments en verschillende interviewtechnieken.

 Bij MCG lost Fréderique het liefst sterk uiteenlopende en complexe vraagstukken op door middel van gericht onderzoek in combinatie met open gesprekken. Ze werkt graag met gedreven professionals, zoals medisch specialisten, advocaten en docenten. Daarbij zet ze zich volledig voor haar relaties in bij het oplossen van zowel individuele als samenwerkingspuzzels.

Fréderique kan niet alleen goed inschatten waar verbeterpunten liggen, ze kan deze ook samen concreet aanpakken.

Na een dag werken doet Fréderique niets liever dan bezig zijn met haar tweede passie: het stijldansen, waarmee ze nationale titels behaalde en zelfs in New York met high honours een professionele dansopleiding afrondde.   

Contact
euqirederf.[antispam].@meijercg.nl
 030-2369485
LinkedIn

Met welk (puzzel)stukje kan Fréderique jou helpen?

 
mcg-frederique-iedema

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024