Manon van der Meer

Consultant

Manon heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot allround HR professional. Haar ervaring en netwerk in combinatie met haar juridische achtergrond maken haar een gesprekspartner op niveau als het gaat over het verbinden en ontwikkelen van talent en leiders (van de toekomst). Manon voelt zich thuis in de commerciële advocatuur; haar interesse voor de juridische inhoud heeft plaats gemaakt voor een nog grotere interesse in mensen en hun ambities. Daarnaast is ze gecertificeerd gespreksleider voor intervisie. Haar positieve en enthousiaste instelling, servicegerichtheid, pragmatisme, maar ook relativeringsvermogen en organisatiesensitiviteit zijn kwaliteiten die haar succesvol maken in het HR-vak. 

Manon vindt het leuk om zich te richten op het verder professionaliseren van een organisatie en bij te dragen aan vooruitstrevende en onderscheidende HR-tools. Ze adviseert en denkt mee met het management van kantoren over de ontwikkeling en performance. Het stimuleren van meer gezonde en effectieve manieren van werken en een open cultuur zijn wat haar betreft essentieel voor het behoud van talent.

LinkedIn

Werken met ambitieuze professionals in een veeleisende en dynamische omgeving en onderdeel uitmaken van een organisatie waar kwaliteit, drive en humor belangrijk zijn geven mij energie.

Manon van der Meer
 
van-der-meer-mcg

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2023