Mariëtte de Vries

Senior Consultant

 

Mariëtte is strategisch consultant en zakelijk mediator (MfN) bij MCG.

Zij heeft zich de laatste jaren toegespitst op domeinoverstijgende samenwerkingsvraagstukken in de gezondheidszorg. Van fusiebegeleiding tot meerjaren visie- en strategietrajecten. Vanuit bestuurlijk en/of medisch perspectief. Complexe vraagstukken in de zorg zijn haar dagelijks werk. Door haar jarenlange, brede ervaring in zowel de gezondheidszorg als de zorgverzekeringsbranche heeft zij een grondige, maar ook pragmatische, oplossingsgerichte stijl kunnen ontwikkelen.

Mariëtte is zeer betrokken en altijd enthousiast. Vanuit haar onafhankelijke en bemiddelende rol durft zij de juiste, soms confronterende vragen te stellen. Daardoor brengt zij beweging in de samenwerking.

Mariëtte is van mening dat de tijd van monodisciplinaire samenwerking, onder een en hetzelfde dak, ten einde loopt. Instellingen begrijpen steeds beter dat zij over hun eigen muren heen moeten kijken. Elkaar versterken en ondersteunen, daar waar nodig. Op die manier houden we de zorg aantrekkelijk voor talent en toegankelijk voor iedereen die hier een beroep op wil of moet doen.

Maar de aanwezigheid van verschillende belangen kan voor frictie zorgen. Mariëtte gaat daarover het gesprek aan. Met begrip en heldere analyse. Maar ook efficiënt en pragmatisch. Daardoor kunnen partijen na haar interventies weer met enthousiasme en vertrouwen gezamenlijk verder.


LinkedIn

 
mcg-mariette-de-vries 2

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024