Marjolijn Wibbelink

Senior Consultant

Gedrag is de drijfveer van Marjolijn. Ze is altijd bezig met de vraag waarom mensen doen wat ze doen. Marjolijn vindt dan ook dat kennis over jezelf en de ander noodzakelijk is om op professioneel vlak succesvol te kunnen zijn. Daarom werkt ze al ruim twintig jaar als adviseur, trainer en coach binnen de advocatuur, gezondheidszorg, accountancy en (familie-)bedrijven aan gedragsverandering en verandermanagement.

Haar aanpak: praktisch en resultaatgericht. Maar Marjolijn kenmerkt zich vooral door haar ontwapenende, persoonlijke en prikkelende stijl waarmee ze razendsnel de gedragspatronen en dynamiek van organisaties of teams weet te analyseren. Dit doet ze voornamelijk met behulp van de DISC-gedragsmethodiek, die ze zich eigen maakte in de Verenigde Staten en waarvoor ze zelfs een geheel nieuwe Nederlandse versie (Q4 DISC) heeft mede-ontwikkeld.

Marjolijn helpt vele maatschappen, directies, besturen en MT’s onderling beter te communiceren en samen te werken. Ze heeft een lange staat van dienst in het oplossen van conflicten en het creëren van gezamenlijkheid binnen teams en organisaties. Als partner van MCG heeft Marjolijn dan ook diverse rollen; ze is niet alleen gedragskundige en DISC-expert, maar ook (organisatie)adviseur, executive coach, trainer en docent.

 LinkedIn

 
mcg-marjolijn-wibbelink

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024