Milot Tubben 

Stagiaire 

Ik ben Milot en ik zal tot juli werken aan mijn afstudeeronderzoek bij MCG. Over mijzelf; ik ben nu 21 jaar, ik woon in een gezellig studentenhuis in Lunetten (Utrecht) en ik ben actief bij een volleybal- en een roeivereniging. Na een jaar Franse Taal & Cultuur te hebben gestudeerd ben ik geswitcht naar de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Tijdens die studie kwam ik erachter dat ik A&O-psychologie en bedrijfskunde eigenlijk nóg interessanter vond dan communicatiewetenschap en dus volgde ik in die twee richtingen minors. Deze werkvelden spraken mij zo aan dat ik in de rest van mijn studietijd heb geprobeerd deze richtingen zoveel mogelijk met elkaar te verbinden; zo heb ik als recruiter gewerkt én was ik een tijdje actief bij De Kleine Consultant, waar ik wat ervaring heb kunnen opdoen met het geven van (bedrijfskundig) advies.

Momenteel ben ik bezig met de bedrijfskundige master ‘Organisaties, Verandering en Management’ (Universiteit Utrecht), en ook hier wil ik graag mijn interesse in de A&O-psychologie bij betrekken. Daarom wilde ik mijn masterthesis schrijven bij een organisatie die opereert op het grensvlak van advieskunde en A&O-psychologie, en ik ben blij dat ik dat bij MCG heb kunnen vinden!

Voor mijn thesis zal ik mij gaan focussen op de leerervaring van IFMS; ik wil onderzoeken hoe medisch specialisten IFMS ervaren, welke factoren van invloed zijn op de leerervaring (met vooral focus op organisatiecontext en motivatie) en hoe deze eventueel verbeterd zou kunnen worden. Mocht je ideeën of inzichten met mij willen delen dan hoor ik dat natuurlijk heel graag!

In ieder geval kijk ik ernaar uit om de komende maanden bij MCG aan de slag te gaan!


Contact
riaigats.[antispam].@meijercg.nl
 030-2369485
LinkedIn

 
whatsapp-image-2022-02-28-at-12-12-10-pm-removebg-preview-1

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Copyright 2023