Wies Vasmel

Consultant

Wies heeft zich als medisch specialist breed kunnen ontwikkelen. Onder andere als wetenschappelijk onderzoeker en internist-hematoloog in het OLVG. Ook had zij diverse bestuurlijke rollen. Leiderschap, kwaliteit & veiligheid en medische ethiek werden speerpunten. Wies was 8 jaar lid van de RvT in het Deventer Ziekenhuis. Recent hing zij de witte jas aan de OLVG-kapstok om nog een aantal nieuwe werkervaringen toe te kunnen voegen. Wies is gecertificeerd (intercollegiaal) coach, verzorgt trainingen op gebied van interculturele communicatie, begeleidt intervisies en is MfN-geregistreerd mediator.

Goede zorg en werkplezier zijn natuurlijk afhankelijk van goed ingerichte systemen, maar vooral van mensen. Jezelf kennen, nieuwsgierig zijn naar de ander, in gesprek zijn met elkaar is voor Wies de basis van samen werken en samen leven. Herkennen en erkennen van knelpunten of misschien wel conflicten is noodzakelijk. Dat geldt op het werk en daarbuiten. Alleen dan kun je samen werken aan oplossingen.

De uitdagingen waar de medisch specialist, maar ook de arts-assistent en verpleegkundige mee te maken hebben, zijn groot. Persoonlijk leiderschap helpt en dat wordt gevoed door jezelf te gunnen een leven lang te leren, te ontwikkelen. Je hebt daarin je eigen kracht én je kunt je laten steunen. Daar staat ook MCG Consulting voor, waar zij zich met plezier voor inzet.


LinkedIn

 
mcg-wies-vasmel

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024