Nieuws

Webinar ‘professionals in de zorg: mentaal fit tijdens Corona’

Geplaatst op 11-05-2020  -  Categorie: Gezondheidszorg

Hierbij nodigen wij je graag uit voor ons webinar ‘Professionals in de zorg: mentaal fit tijdens Corona’ op 25 mei 2020 om 13.00 uur. Professionals in de zorg krijgen door COVID-19 fysiek, maar ook mentaal, veel te verduren. Wat is de rode draad? Hoe blijf je zelf mentaal gezond? Daarover gaan we graag in gesprek..

Hierbij nodigen wij je graag uit voor ons webinar ‘Professionals in de zorg: mentaal fit tijdens Corona’ op 25 mei 2020 om 13.00 uur.

Professionals in de zorg krijgen door COVID-19 fysiek, maar ook mentaal, veel te verduren. Wat is de rode draad? Hoe blijf je zelf mentaal gezond? Daarover gaan we graag in gesprek tijdens dit webinar.

Waarom deelnemen?
Deelnemers aan het webinar ontvangen een schat aan actuele relevante en praktische informatie vanuit de klinische en arbeidspsychologie. Daarnaast kun je vragen stellen over je eigen situatie. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

Wat kan er in deze periode van zorgen rondom COVID-19 mentaal gebeuren?
Wat zijn signalen dat er veranderingen zijn in je mentale gezondheid? Hoe kun jij met deze signalen omgaan?
Zijn er tips om je mentaal te wapenen? Wat moet je wel en niet doen?
Wat kun jij op dit moment bijdragen aan een gezonde werkomgeving?

Tijdens dit webinar is er de mogelijkheid jouw vragen live te laten beantwoorden door een top-expert. Heb je een vraag? Stuur deze dan vooraf naar taairaterces.[antispam].@meijercg.nl of stel deze live in de chatfunctie.

Voor wie?
Beleidsmedewerkers, HR Managers, zorgprofessionals en uiteraard alle geïnteresseerden in de mentale zorg bij zorgprofessionals. Deelname is kosteloos.

Sprekers
Cyrilla Dimitroff, senior adviseur bij MCG en coach bij CyrillaCoacht. Cyrilla is Register Psycholoog NIP Arbeid & Gezondheid en Arbeid & Organisatie. Ook is zij expert op het gebied van stress, traumaverwerking, werk-privé-balans en vele loopbaanvragen.

Marlon de Jong, Sociaal psycholoog en adviseur bij MCG, treedt op als facilitator.

Wanneer
Op maandag 25 mei 2020 om 13.00 uur zullen we dit webinar voor de eerste keer verzorgen. Ook daarna laten we dit onderwerp regelmatig terugkomen. We houden je op de hoogte!

Gebruik deze link op maandag 25 mei 2020 om deel te nemen aan dit webinar via Microsoft Teams. Hopelijk tot dan!

De komende tijd organiseren wij meerdere gratis webinars. Houd onze website in de gaten.


 

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024