Accountancy

In de accountancy is er steeds meer ruimte voor de mensgerelateerde kant van het vak, waarbij er aandacht is voor zowel de accountant zelf als (de binding en samenwerking met) de klant.

De accountant is namelijk niet alleen een adviseur of sparringpartner, maar ook een innovator of ondernemer. Een kritische blik op het huidige handelen en denken helpt om op deze vlakken te kunnen excelleren. 


Wij weten dat de kleinste aanpassing al kan leiden tot grootse resultaten. Het aannemen van een nieuwe mindset en het bewust worden van gedragingen helpen hierbij. Wij bieden de begeleiding die je hierbij nodig hebt. Of het nu gaat om het aanscherpen van individuele vaardigheden tot het oplossen van complexe vraagstukken op maatschapniveau.


Diensten die wij leveren voor de accountancy:

mcg-begeleiding-organisatie-en-cultuurveranderingen

Begeleiding organisatie- en cultuurveranderingen

Hoe komen we van A naar B? Goed voorbeeld doet goed volgen. Dit is geen cliché, maar essentieel voor het slagen van een verandertraject.

mcg-fusiebegeleiding

Fusiebegeleiding

Van de eerste vroege verkenningen tot het proosten op de nieuwe samenwerking: een fusietraject kent vele fasen. Dat niet elke fase soepel verloopt, begrijpen wij.

 
logo-mcg-op-oud-blauw-2-web

Benieuwd naar andere MCG-diensten?

Naast sectorspecifieke diensten helpen wij je ook graag verder op het gebied van assessmentscoaching of mediation. Bekijk ook eens het trainingsaanbod.

 Overige diensten

 
 
mfn-register-logo
nip-psycholoog-logo
 
nova-nederlandse-orde-van-advocaten-1
CRKBO-instelling-logo
 
vmg-vereniging-mediators-in-de-gezondheidszorg
Cedeo-logo

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021           Mijn MCG