Advocatuur


De huidige markt voor juridische dienstverlening wordt gekenmerkt door kritische cliënten, regelmatig pitchen om kansen te creëren en sterke concurrentie. Dit vraagt om een slagvaardige maatschap en een bedrijfsmatige aansturing van advocatenkantoren. Hierdoor verschuiven ook de rollen en kwaliteiten van professionals. De advocaat of notaris van nu is niet alleen juridisch expert of conflictoplosser, maar ook sparringpartner en bemiddelaar.


Deze veranderingen gaan niet zonder slag of stoot. MCG helpt je zowel de harde (resultaat) als zachte (gedrag en organisatiecontext) kant van deze veranderingen in samenhang te ontwikkelen.

Als specialist in mens- en organisatieontwikkeling ondersteunt MCG bij het inrichten van jullie kantoor. Zo blijf je optimaal aansluiten bij de huidige markt en behoeften van jullie cliënten. Maar ook helpen we professionals bij hun ontwikkeling naar betrokken expert, ondernemer, waardevolle kantoorgenoot en partner. Zodat je met de juiste mensen en efficiënte aansturing het beste resultaat kunt behalen. Naast intervisie (kwaliteitstoetsen) begeleiden we fusies en coachen we teams en individuen. Daarnaast nemen onze NIP-psychologen assessments af bij advocaten, juridisch medewerkers en stagiairs.

Ons team van adviseurs heeft jarenlang in de juridische of medische praktijk gewerkt, of doet dat nog steeds. We kennen de sector van binnenuit en snappen de cultuur, uitdagingen en bijzonderheden. 

mcg-diensten-zeeblauw

Diensten

 

Zij maken al gebruik van onze dienstverlening:

 
 
logo-mcg-op-oud-blauw-2-web
 

Benieuwd wat MCG voor jullie kan betekenen?

Van kwaliteitstoetsen tot assessments en fusiebegeleiding: MCG is thuis in jouw praktijk. Bekijk ook eens het trainingsaanbod.

Contact

 
 
mfn-register-logo
nip-psycholoog-logo
 
nova-nederlandse-orde-van-advocaten-1
CRKBO-instelling-logo
 
vmg-vereniging-mediators-in-de-gezondheidszorg
Cedeo-logo

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024