Advocatuur

De huidige markt voor juridische dienstverlening wordt gekenmerkt door kritische cliënten, regelmatig pitchen om kansen te creëren en sterke concurrentie. Dit vraagt om een slagvaardige maatschap en een bedrijfsmatige aansturing van advocatenkantoren. Hierdoor verschuiven ook de rollen en kwaliteiten van professionals. De advocaat of notaris van nu is niet alleen juridisch expert of conflictoplosser, maar ook sparringpartner en bemiddelaar.

Deze veranderingen gaan niet zonder slag of stoot. MCG helpt je zowel de harde (resultaat) als zachte (gedrag en organisatiecontext) kant van deze veranderingen in samenhang te ontwikkelen.

Als specialist in mens- en organisatieontwikkeling ondersteunt MCG bij het inrichten van jullie kantoor. Zo blijf je optimaal aansluiten bij de huidige markt en behoeften van jullie cliënten. Maar ook helpen we professionals bij hun ontwikkeling naar betrokken expert, ondernemer, waardevolle kantoorgenoot en partner. Zodat je met de juiste mensen en efficiënte aansturing het beste resultaat kunt behalen.

Ons team bestaat uit adviseurs waarvan sommige zelf afkomstig zijn uit de advocatuur, notariaat of bedrijfsjuristerij. Daarnaast zijn we arbeids- en organisatiepsycholoog en/of bedrijfskundige. Kortom, we weten waar we het over hebben en kennen de sector goed.

Hieronder staan de diverse sectorspecifieke diensten die wij leveren voor de advocatuur.

untitled-58
untitled-60
untitled-64

Daarnaast helpen wij je graag verder op het gebied van assessmentscoaching of mediation.

 

Deze organisaties maken al gebruik van onze diensten:

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021           Mijn MCG