Gezondheidszorg


De gezondheidszorg stelt hoge eisen aan de mensen die in de sector werken. Het veranderende vak, nieuwe initiatieven en organisatievormen vragen om lerend vermogen, flexibiliteit en samenwerkingsvaardigheden. Dat gaat niet altijd vanzelf, en op die momenten kan MCG helpen.


Wij ondersteunen vakgroepen, maatschappen, medische staven, bestuurders en toezichthouders bij de individuele en teamontwikkeling. Dat doen we bij o.a. bij perifere, topklinische en academische ziekenhuizen en GGZ-instellingen.

Naast IFMS begeleiden we fusies en coachen we vakgroepen. Als registermediators en lid van de Vereniging Mediators in de Zorg ondersteunen we bij collegiale spanningen. Gezamenlijk beoordelen we organisatorische, maar ook emotionele, kansen en belemmeringen voor een efficiënte en effectieve samenwerking. Waar nodig leggen we onderhuidse spanningen op tafel en zorgen we ervoor dat mensen elkaar weer verstaan. Daarnaast nemen onze NIP-psychologen assessments af bij medisch specialisten.

Ons team van adviseurs onderscheidt zich door jarenlange ervaring op de werkvloer binnen het ziekenhuis op verschillende medische en/of beslisposities, gecombineerd met een achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie. Hun ervaring en expertise zorgt ervoor dat jij de beste zorg kunt blijven leveren.

mcg-diensten-zeeblauw

Diensten

 

Zij maken al gebruik van onze dienstverlening:

 
 
logo-mcg-op-oud-blauw-2-web
 

Benieuwd wat MCG voor je kan betekenen?

Van IFMS en teamfunctioneren tot assessments en fusiebegeleiding: MCG is thuis in jouw praktijk. Bekijk ook eens het trainingsaanbod.

Contact

 
 
mfn-register-logo
nip-psycholoog-logo
 
nova-nederlandse-orde-van-advocaten-1
CRKBO-instelling-logo
 
vmg-vereniging-mediators-in-de-gezondheidszorg
Cedeo-logo

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024