Gezondheidszorg

De gezondheidszorg stelt hoge eisen aan de mensen die in de sector werken. Het veranderende vak, nieuwe initiatieven en organisatievormen vragen om lerend vermogen, flexibiliteit en samenwerkingsvaardigheden. Dat gaat niet altijd vanzelf, en op die momenten kan MCG helpen.

Als specialist in mens- en organisatieontwikkeling ondersteunen en begeleiden we bij veranderingen en ontwikkelingen van individuen, teams en organisaties zodat deze soepel verlopen. Gezamenlijk beoordelen we organisatorische, maar ook emotionele kansen en belemmeringen voor een efficiënte en effectieve samenwerking. Waar nodig leggen we onderhuidse spanningen op tafel en zorgen we ervoor dat mensen elkaar weer verstaan.

Ons team bestaat uit adviseurs met een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog en/of medische specialist. Hun ervaring en expertise zorgt ervoor dat jij de beste zorg kunt blijven leveren.


Diensten die wij leveren voor de gezondheidszorg:

MCG Consulting IFMS

IFMS

IFMS is een verplicht onderdeel van de herregistratie voor medisch specialisten. MCG biedt volledige ontzorging bij groeps-IFMS en bilaterale IFMS.

mcg-fusiebegeleiding-2

Fusiebegeleiding

Jullie willen (of moeten) fuseren met een andere vakgroep. Een spannend proces! Hoe leid je dit ingewikkelde traject in goede banen?

MCG Consulting Samenwerking

Teamontwikkeling

MCG ondersteunt bij de vakgroep- of teamontwikkeling met als resultaat: de best mogelijke zorg voor de patiënt. 

mcg-business-development-2

Business development

Jullie hebben de vakgroep goed op orde, en nu is het tijd voor vernieuwing. Je ziet volop kansen voor innovatie in de zorg. Maar hoe pak je dat aan?

MCG Consulting Organisatieadviesbureau

Herinrichten van de vakgroep

MCG ondersteunt bestuurders en teams bij het ontwikkelen en implementeren van organisatieveranderingen.

 

Deze organisaties maken al gebruik van onze diensten:

 
logo-mcg-op-oud-blauw-2-web

Benieuwd naar andere MCG-diensten?

Naast sectorspecifieke diensten helpen wij je ook graag verder op het gebied van assessmentscoaching of mediation. Bekijk ook eens het trainingsaanbod.

 Overige diensten

 
 
mfn-register-logo
nip-psycholoog-logo
 
nova-nederlandse-orde-van-advocaten-1
CRKBO-instelling-logo
 
vmg-vereniging-mediators-in-de-gezondheidszorg
Cedeo-logo

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2021           Mijn MCG