Leergang Medisch Leiderschap

 

 

Duur training

8 dagen (16 dagdelen), verdeeld over 4 modules.

Tijden

Het dagprogramma start om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Daarna is sprake van een diner, gevolgd door een kort avondprogramma / spreker.

Voorwaarden

De voorwaarden voor MCG-trainingen zijn van toepassing.

 

Praktische informatie

Voor ervaren leiders; ontwikkel jezelf van een operationele naar een tactische en strategische medisch leider en haal meer uit jezelf en je teams.

Studiebelasting
Naast de opleidingsdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van ongeveer 3 tot 8 procent van de duur van de gehele opleiding. Tussen de modules werk je aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten.

Overnachten
Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen.

Bij onze kleinschalige trainingslocaties zijn comfortabele hotelkamers beschikbaar, in een prachtige omgeving kom je avonds helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier. De investering is exclusief overnachting. 

Veilige leer- en werkomgeving
Jouw veiligheid en die van onze collega's staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de coronarichtlijnen van het RIVM.

MCG-coaching: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Of een specifiek onderdeel verder uitdiepen voor jouw organisatie? Of een steuntje in de rug bij het toepassen van alles wat je hebt geleerd?

Schrijf je dan in voor MCG-Coaching. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder! Je kiest de coach die het beste bij jou en je onderwerp past. We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke coach het best bij jou past. Neem contact met ons op via 030–23 69 485 of ofni.[antispam].@meijercg.nl

 
 

MCG Consulting | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringZoeken | Copyright 2022