Leergang Medisch Leiderschap

 

 

Start oktober 2023

4 modules (totaal 13 dagdelen)

Investering

€ 4.995,- per deelnemer (excl. overnachting)

Voor wie?

Leiders, managers, (staf)bestuurders en vakgroepvoorzitters

PE-punten

27 PE-punten 

 

Praktische informatie
Voor ervaren leiders; ontwikkel jezelf van een operationele naar een tactische en strategische medisch leider en haal meer uit jezelf en je teams.

Data en tijden
Momenteel staan er geen data gepland voor de Leergang Medisch Leiderschap. Mocht je interesse hebben in de leergang vul dan het interesse formulier in

Het programma start bij alle vier de modules op vrijdagochtend om 09.00 uur en eindigt zaterdag om 12.30 uur. We dineren vrijdagavond samen. Bij module 2 volgt een kort avondprogramma, de andere avonden zijn zelf in te delen.

Locatie
De training wordt verzorgd in (omgeving) Utrecht. De exacte locatie volgt.

Tip: blijf overnachten  
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Bij onze kleinschalige trainingslocaties zijn comfortabele hotelkamers beschikbaar. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.


Studiebelasting
Houd naast de opleidingsdagen rekening met een extra studiebelasting van ongeveer 3 tot 8 procent van de duur van de gehele opleiding. Tussen de modules werk je aan huiswerk- en/of reflectieopdrachten.

MCG Coaching: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Een specifiek onderdeel verder uitdiepen voor jouw organisatie? Of een steuntje in de rug bij het toepassen van alles wat je hebt geleerd?


Schrijf je dan in voor MCG Coaching. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. En breng je jezelf en jouw organisatie verder! Je kiest de coach die het beste bij jou en je onderwerp past. We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke coach het best bij jou past.

Meer weten? 
Neem contact met ons op via 030 – 23 69 485 of ofni.[antispam].@meijercg.nl. Of laat hieronder je gegevens achter.

 


Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven?

Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van de planning. Je kunt dit formulier ook gebruiken bij vragen over deze training.

Ja, ik heb interesse

MCG Consulting | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Zoeken | Klachtenregeling | Copyright 2024